Dag 19 Ferrara - Marina Romeo

29 mei 2015 - Marina Romea, Italië

Vanochtend een Italiaans zoet ontbijt. Cake, gebakjes, aardbeien en kersen. Ditmaal moesten we ons brood zelf roosteren. Na alles weer op de fiets te hebben gestopt, rijden we Ferrara uit. Vandaag wordt weer een vlakke etappe met veel wind. Na 50 km komen we bij een cafeetje waar we ons gebruikelijk drankjes nuttigen Nederlanders tegen uit Lisse
Zij zijn al onderweg vanaf 1 mei. We hebben na een tijdje afscheid genomen, maar omdat je toch achter elkaar rijdt komen we ze weer tegen op een pontje wat ons Naar de andere kant brengt. We zitten nu in de gemeente ravenna. Maar omdat wij naar de adriatische kust gaan en zij naar ravenna nemen we nogmaals afscheid. Na ongeveer 19 km komen we aan in Marina Romeo. Het hotel vinden we snel, maar tot onze verbazing moesten we de fietsen buiten laten staan en waren ze het zwembad aan het schoonmaken, wat inhield dat we zowel vandaag als morgen niet kunnen zwemmen. Wat nu, we besluiten ter plekke te annuleren en een ander hotel te zoeken. Dit hebben we snel gevonden maar hier worden we in verschrikkelijke kamer gestopt en ook hier blijkt dat we niet kunnen zwemmen. In overleg met de receptie krijgen we een andere kamer met een smal bed, wat ze normaal als 1 persoons kamer boeken. We besluiten om 1 nacht te blijven en morgen toch door te rijden en zondag een vrije dag te nemen. Dus ik moet nog 1 dagje geduld hebben.