Dag 2 en 3
13 mei 2015
Dinsdag om 15:00 vertrokken uit Winssen. We waren eigenlijk van plan om maar ongeveer 60 km te fietsen. Er stond heel veel wind. Omdat we in het begin de wind achter hadden gingen we heel erg snel. Al gauw kwamen we er achter dat we wel meer konden halen. Na een mooie rustige route zijn we uiteindelijk uitgekomen in Broekhuizen. We hadden een hotel pal aan de maas. Woensdag om 8:40 uur vertrokken met bestemming Duitsland. Via Venlo Roermond in Duitsland aangekomen. Via een mooie route langs rivier de rur. Het laatste stuk waren onverharde wegen wat onze fiets erg stoffig maakte. Na 100 km zijn we neergestreken in het stadt hotel in julich. Wat wij heel apart vonden is dat de fietsen gewoon in de gang gezet konden worden. Morgen vervolgen we onze weg richting de eifel

Fijn te horen dat het fietsen voorspoedig verloopt.
Leuke foto's ,en rust maar lekker uit! En geniet van de halve finale wedstrijd van de Champions league.
Voor straks slaap lekker kanjers.
Lieve groetjes en huggies.
Slaap lekker en morgen weer een mooie tocht gewenst.
Veel groetjes van de familie Mul
Wij blijven jullie volgen.
Veel plezier morgen met de volgende etappe.
Liefs, Henriette en Julie
Hoop dat jullie mooi weer houden. De afstanden die jullie nu rijden zijn veel belovend. De reis is belangrijker dan het doel !